CARTA DE TEMPORADA
Temporada d’Estiu
ELS NOSTRES PLATS DE LA CUINA CATALANA
- ROVELLONES A LA PLANCHARovellones a la plancha con ajo y perejil42,00 €
- Croquetes de gambóCroquetes de gambó amb gambes vermelles (6 u.)32,00 €
- Carxofa brasejadaCarxofa a la brasa amb cansalada ibèrica32,00 €
- Canelons de carn d’ollaDe carn de l’escudella amb beixamel34,40 €
- Fideuada marineraFideuada a l’estil de Palamós39,70 €
- Bacallà amb samfainaMorro de bacallà confitat amb samfaina42,00 €
- Botifarra a la brasaBotifarra a la brasa de carbó amb patates fregides i allioli27,50 €
- Pollastre de pagèsPollastre groc a la catalana35,50 €
- Garró de vedellaFet al forn a baixa temperatura, desossat i tallat38,70 €
ELS NOSTRES ARROSSOS (1 pers.)
- Paella marineraPaella marinera (20 min.)42,00 €
- Arròs negreAmb tinta de calamar i allioli (20 min.)42,00 €
- Paella de llamàntolPaella de llamàntol (25 min.)47,00 €
- PAELLA CON BUTIFFARAPaella con butifarra y alcachofa42,00 €
- PAELLA VEGETALPaella de verduras40,00 €
ELS NOSTRES ENTRANTS
- Amanida de burrataBurrata amb brots tendres, festuc i melmelada de tomàquet34,00 €
- Pebrots del CristalEscalivats i confitats amb anxoves de l’Escala40,00 €
- Amanida de tomàquetAmanida de tomàquet, ventresca de tonyina i ceba33,50 €
- Tàrtar de gambesTàrtar de gambes de Huelva amb maionesa d’alfàbrega36,50 €
- Coca de foieCoca de pasta de full amb foie, figues caramel·litzades i poma32,80 €
- Raviolis de cua de bouFarcits de cua de bou amb crema de múrgoles (2 u.)34,00 €
- Caneló de llamàntolAmb gamba vermella i cobertura de beixamel de txangurro34,50 €
- Tiraditos de tonyinaMarinats amb oli de gingebre i cremós d’alfàbrega26,50 €
- Safata de pernilSafata de virutes de pernil tallades a mà30,50 €
- Pop CajunBrasejat amb parmentier de patata al vi blanc38,00 €
ELS NOSTRES PEIXOS
- Salmó a la planxaLlom de salmó a la planxa amb parmentier al vi blanc37,50 €
- Bacallà a la mussolinaMorro de bacallà amb mussolina en cinc capes estil La Tata42,00 €
- Calamars a la planxaPassats per la planxa amb salsa japonesa i espàrrecs de marge35,00 €
- Suprema de llobarro salvatgeFornat amb patates i ceba a l’estil clàssic45,00 €
- Tonyina amb foieLlom de tonyina vermella a la planxa amb medalló de foie42,00 €
- Llenguado a la meunièreLlenguado a la meunière40,00 €
- Orada a la donostiarraAmb patates i all41,00 €
- SUQUET DE RAPEEstilo clasico con langostinos60,00 €
LES NOSTRES CARNS
- Steak tartarAmb rovell picant a l’estil de Sergi Roig (MR.SR)47,50 €
- Entrecot de Black AngusA la brasa de carbó amb guarnició (300 g)62,90 €
- Entrecot “Moixina”Amb mantega de romaní i farigola65,00 €
- SOLOMILLO AMB GAMBETA VERMELLADe tendre vedella rubia gallega a la brasa amb salsa mar i muntanya47,50 €
- Filet amb gamba vermellaDe vedella rossa gallega a la brasa amb salsa mar i muntanya47,50 €
- Filet amb foieDe vedella rossa gallega a la brasa amb foie i salsa de P.X.50,50 €
- Melós de cabritLingot de carn de cabrit en el seu suc amb reducció de vi43,50 €
- Cua de bouCua de bou en el seu suc48,00 €
- Costellam de porcPorc ibèric de Duroc al forn a baixa temperatura39,00 €
- French rack de xaiFrench rack de xai al forn53,50 €
- Txuletó de vacaA la brasa de carbó madurat 41 dies, 800 g98,20 €
- CHULETA DE MAGRET DE PATOChuleta para preparar en su mesa con piedra caliente acompañada de salsa de higos con ratafia37,00 €
ELS NOSTRES POSTRES
- Carretó de postresPresentats pel nostre equip15,00 €
ELS NOSTRES PANS
- Pa de pagèsDe massa mare6,20 €