- Safata de pernil ibèric tallat a mà
- Croqueta de llamàntol amb crema d’alfàbrega (2 unitats)
- Vol-au-vent de pasta fullada amb amanida de pop (2 unitats)
PLATS PRINCIPALS A TRIAR
- Ravioli cruixent de rovell d’ou i tòfona (1 unitat)
- Croqueta del cocido (1 unitat)
- Assortit d’embotits nacionals
- Formatge semicurat nacional
POSTRES A TRIAR
- Sorbet gelat de mojito
- Tatin de poma amb crema de llet
BEGUDES (Repeticions per separat)
Vi negre DO Rioja, Vi blanc DO Rueda, Cervesa, aigua o refresc
EXTRA
- Pa de pagès de la casa (massa mare)
- Cafè, tallat o infusió
MENU 2
65€ por comensal, iva incluido
DEGUSTACIÓN
- Bandeja de jamón ibérico cortado a mano
- Croqueta de bogavante con cremoso de albahaca (2uni)
- Voulevant de hojaldre con ensaladilla de pulpo (2uni)
ENTRANTE
Farcellet de rabo de toro con crema de colmenillas